Hej alla motorcykelentusiaster och vänner av Gamla Lanthandeln!

Vi är glada att meddela att vi snart kommer att hålla en spännande MC-utställning där motorcykelförare från när och fjärran är välkomna att visa upp sina fantastiska maskiner. Detta evenemang är en hyllning till passionen för motorcyklar och en chans att samla likasinnade för en dag fylld av gemenskap och inspiration.

En dag för motorcykelentusiaster:

Datumet för vår MC-utställning närmar sig, och vi ser fram emot att välkomna alla som delar vår kärlek till tvåhjulingar. Oavsett om du äger en klassisk Harley Davidson, en elegant sportbike, eller kanske en unik custombyggd cykel, så är detta din chans att låta din motorcykel skina i rampljuset.

Vad du kan förvänta dig:

  1. En imponerande visning av motorcyklar: Vi förväntar oss en imponerande samling av motorcyklar i olika stilar och modeller. Det kommer att vara något för alla att beundra och uppskatta, från vintage till moderna maskiner.
  2. Möjligheten att träffa andra entusiaster: Det bästa med vår MC-utställning är den levande gemenskapen av motorcykelälskare. Det är en plats där du kan dela historier, erfarenheter och få tips från andra förare.
  3. Mat och dryck: Självklart kommer vi att ha mat och dryck till försäljning så att du kan njuta av en härlig dag med dina vänner och familj.
  4. Priser och utmärkelser: För de som deltar med sina motorcyklar finns det möjlighet att vinna priser och utmärkelser i olika kategorier. Det är en chans att visa upp din stolthet och kanske ta hem lite erkännande för din passion och hantverk.

Hur du kan delta:

Är du intresserad av att visa upp din motorcykel på vår utställning? Anmäl dig genom att kontakta atv örebro på förhand så att vi kan reservera plats åt dig. Det spelar ingen roll om du är en erfaren förare eller nybörjare – alla är välkomna att delta och bidra till en fantastisk dag!

Sammanfattning:

Vi på Gamla Lanthandeln ser verkligen fram emot att välkomna er till vår MC-utställning. Det blir en dag fylld med glädje, skönhet och gemenskap för alla som delar passionen för motorcyklar. Ta med dig din familj, vänner och ditt motorcykelgäng för att göra den här dagen oförglömlig!

Har du frågor eller vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss eller lämna en kommentar nedan. Vi ses snart på Gamla Lanthandeln!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Explore More

Alltid tak över huvudet

Skyddat boende är en kritiskt viktig tjänst som erbjuder trygghet och skydd för individer och familjer som befinner sig i utsatta situationer, såsom våld i hemmet, hot eller andra former

En ny produkt i vårt sortiment

Vi har något spännande att meddela er alla. Det är med stor glädje och förväntan som vi idag delar en nyhet som vi vet kommer att göra stor skillnad för

Robotgräsklippare i vår butik

Gamla lanthandel, känd för sitt breda sortiment av hushålls- och trädgårdsprodukter, är glada att meddela att vi nu har utökat vårt utbud med Husqvarnas robotgräsklippare. Dessa högteknologiska gräsklippare är designade