Här på Gamla Lanthandel har vi alltid varit stolta över att kombinera det charmiga och traditionella med behoven hos den moderna konsumenten. Vår butik, med sina sneda golv och doft av svunna tider, har under många år erbjudit en unik shoppingupplevelse, fylld av nostalgi och värme. Men med tiden insåg vi att några förändringar var nödvändiga för att bevara butikens charm och samtidigt kunna erbjuda en bekväm och inbjudande miljö.

Renovering av en äldre butik som vår kommer med sina egna unika utmaningar. Det var av yttersta vikt för oss att bibehålla den historiska känslan och karaktären som har definierat Gamla Lanthandel genom åren. Vi behövde hitta en kontraktör som inte bara förstod de tekniska aspekterna av en renovering utan också hade ögat och känslan för att behålla och lyfta fram det historiska värdet i vår butik.

Valet föll på XAB, experter på renovering strängnäs. Deras rykte om att vara noggranna, pålitliga och lyhörda för kundens vision talade till oss, och vi blev snabbt övertygade om att de var rätt team för jobbet.

Under hela renoveringsprocessen visade XAB en enastående känsla för detaljer och respekt för butikens historiska karaktär. Varje bräda, varje färgval och varje estetiskt beslut togs med en djup förståelse för att bevara butikens själ och samtidigt förnya och förbättra dess fysiska utrymme.

Resultatet? En revitaliserad Gamla Lanthandel som fortsätter att charma med sin historiska skönhet samtidigt som den erbjuder en ljus, fräsch och välkomnande atmosfär för våra kunder. Gamla trägolv har varsamt restaurerats, ursprungliga element har lyfts fram med modern belysning och varje hörn av butiken har renoverats med omsorg och precision.

Våra kunder har mottagit förändringarna med entusiasm och uppskattning, och vi är överväldigade av det positiva mottagandet. Att se gamla och nya ansikten lysa upp när de stiger in genom dörren är en ständig påminnelse om att vår investering i renoveringen var väl värd mödan.

Tack vare XAB:s expertis och hantverksskicklighet fortsätter Gamla Lanthandel att vara en plats där tradition och modernitet möts i perfekt harmoni, och vi ser fram emot många fler år av handel i vår älskade butik.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *